How to make impossible things possible

Your strength doesn't come from winning. It comes from struggles and hardship. Everything that you go through prepares you for the next level.
Go to begin

Winkels

Voordat ik over apparatuur ga praten, wil ik eerst praten over waar je het kunt kopen en hoe je afhankelijk bent van de winkel als je geen kennis hebt van de boeg. Ook internet kan je veel helpen. Het beste boogschietkanaal voor boogschieten is Boogschieten Supplies in Australië. Stephan Hann test zoveel spullen en is eerlijk over prijzen in vergelijking met het product. Stephan Hann is een onafhankelijke partij en dat maakt de tests geloofwaardig. Het had me veel geholpen.

In deze sport hebben we ook het probleem dat de mensheid wordt genoemd.

Door veel te lezen over compoundbogen en naar verschillende winkels te zijn geweest, is de conclusie dat er erg slechte winkels zijn die alleen aan verkopen denken. En dan te bedenken dat je veel geld hebt betaald voor een strijkstok en een dag later de snaar is gebroken en je moet 6 weken wachten op de leverancier voor een snaar omdat de marge te klein was op een nieuwe compoundboog om een ​​nieuwe snaar te maken . Dit wordt me simpelweg verteld en ze denken dat ik het accepteer omdat ik geen pro-shooter ben?

Dit zijn mensen die denken dat ze nooit fouten maken, terwijl ze dat zeker wel doen en dan word je genegeerd en word je als een hond behandeld. Ik zag ook allerlei contacten om me heen verdwijnen omdat deze mensen invloed hebben in de sport.

Ik heb geleerd hiermee om te gaan, boven dit soort mensen te staan, omdat eerlijkheid hoog in mijn vaandel staat en wie ooit denkt me te bedriegen of met de kapotte gekochte producten achter te laten, heeft een probleem. Zelfs als je een kampioen bent geweest. De klant is koning als je een winkel hebt. Een winkel moet open zijn om mensen te helpen, anders ben je geen winkel.

Archery Service Center is een van de beste winkels en u kunt de producten ook proberen vanwege het enorme assortiment op voorraad.

Ik ben begonnen met de PSE Perform X 3D omdat de nokken geweldig zijn als je nek- en schouderproblemen hebt.

Ik schakelde over naar de Hoyt Invicta DCX cam 40 ATA-versie.

Ik gebruik de Geitenrelease vanwege alle opties. Als back-up heb ik een Carter Target 3 en een Scott Longhorn.

 

 

Ik gebruik nog steeds de Conquest 625-stabilisatie maar het zal waarschijnlijk Ramrod zijn. Ik heb ook de Axcel zicht op de XP omdat ze zo sterk zijn.

                              

Ik gebruik de Carbon Easton SuperDrive en Aluminium X23 binnenshuis en ik gebruik nog steeds de betaalbare Gold Tip Pierce Platinum buitenshuis.

                                               

Easton Quiver Field, Punch en Easton Quiver Riem.

                                                 

 

Spot-Hogg Pijlsteun Wissel om pijsteun met blaadje in 1 keer te veranderen zonder alles af te stellen.

Ga naar Archery Service Center
als je wilt zijn
de koning als klant.