How to make impossible things possible

Your strength doesn't come from winning. It comes from struggles and hardship. Everything that you go through prepares you for the next level.
Go to begin

Sport

Dus het is weer sport waar je erg blij van wordt en je een goed gevoel over jezelf geeft. Met de juiste mensen om je heen die je af en toe willen helpen, is het mogelijk om een droom waar te maken. Johan van Dongen van Archery Service Center heeft me geleerd een nieuwe sport te beoefenen en mijn passie is enorm.

Ik had een nieuwe compoundboog gekocht in een andere winkel, maar met een gebroken string en de winkeleigenaar wilde geen nieuwe string maken omdat de marge te klein was op een nieuwe compoundboog. Johan heeft me meteen geholpen, ook al had ik de strik daar niet gekocht. Het gaat niet alleen om Johan, maar vooral om de mensheid. We hebben een goede relatie en hierdoor weet Johan van Dongen me te triggeren en iets in me wakker te maken dat me een zeer gepassioneerde boogschutter maakt en dat is hoe hij me over verschillende grenzen heeft getrokken en in een korte periode.

Nu zie ik het als een competitie tegen mezelf, tegen mijn angst, pijn en beperkingen. Met de goede houding en het karakter kun je heel ver gaan en het zal natuurlijk soms teleurstellend zijn, maar dan moet je leren hoe je ermee omgaat.

Als mensen je vertrouwen geven en in je geloven en je het op jezelf toepast, dan ben je al begonnen jezelf te genezen.

Het resultaat is verbluffend.

De maatschappelijke samenleving wordt steeds individualistischer

Sport is een goed medicijn voor iedereen. Natuurlijk heb ik door de jaren heen professionele hulp gezocht, maar dat loste niets op.

Praten over het probleem of het verleden is nog geen oplossing voor het heden. Dingen doen is soms belangrijker in het leven dan het probleem bespreken. We leven tenslotte niet in het verleden maar in het heden.

Het is echter belangrijk om iemand te hebben die naast je staat en die je kunt vertrouwen. Dit is echter niet iemand uit je familie omdat het te dicht bij je staat. Het is moeilijk om mensen te vinden die bereid zijn 2 uur per week aan jou en het probleem door te brengen.

Ik denk dat dit te maken heeft met de individualisering van mensen. Mensen zijn erg druk met de verrijking van zichzelf en dat houdt in dat de medemens op de 2e plaats komt. Wees ook niet verbaasd dat als je denkt hulp te hebben gevonden, je later teleurgesteld zult zijn. Het wordt ook DRUK genoemd.

Ik heb het zo druk! De meest gebruikte zin in 2020.
Iets gratis is bijna onmogelijk in onze samenleving. Zo……………….

“Om onmogelijke dingen mogelijk te maken, moet je onmogelijk zijn”