How to make impossible things possible

Your strength doesn't come from winning. It comes from struggles and hardship. Everything that you go through prepares you for the next level.
Go to begin

Prestaties

Dutch Open NK 2018

Per ongeluk kwam ik in contact met compound boogschieten. Ik wilde een strik kopen voor mijn dochter en realiseerde me dat ik het zelf leuk vond. Trouw aan mezelf begon ik weer met passie te trainen met de hulp en kennis van Johan van Dongen van Archery Service Center. Ik nam deel aan het nationale kampioenschap compound boogschieten in 2018. Ik had slechts 7 maanden training omdat de sport nieuw voor me was.

Met de hulp van mensen die mij kennen, heb ik het voor elkaar gekregen en ben ze iedereen heel dankbaar. Een netwerk om je heen en mensen die je begrijpen zijn zo belangrijk. Niels die met me praat voor mijn zelfvertrouwen voordat de shoot begint.

De eerste persoon in het blauwe shirt is Joris, die me 6 maanden met de training heeft geholpen en ik stond per ongeluk naast hem in een blauw shirt van onze club Ace-Xclusive. De club is zeer toegankelijk voor iedereen die onmiddellijk een schamendrempel verwijdert omdat je een beginner bent.

Terugkijkend ben ik trots. Met alle tegenslagen die ik in mijn leven heb meegemaakt, ging ik door met mijn leven. Ik vond weer een passie en kijk opnieuw naar de toekomst.

Ik ben met de eerste 32 na kwalificatie en begin 7 maanden geleden met deze sport.

Bewijs jezelf dat je meer bent dan alleen een persoon met problemen. Ik heb het twee keer gedaan, dus het is absoluut een reden dat je het minstens één keer probeert.

Veni vidi vici    –    Ik kwam, ik zag, ik overwon